KULTURLEDER UDDANNELSE

Alle kulturinstitutioner oplever udfordringer i disse år. Skal kunsten være mere i byrummet? Skal du inddrage borgerne på andre måder? Og hvad skal du bruge de sociale medier til?

Udfordringerne kræver kompetent ledelse. Diplom i Kulturledelse tager udgangspunkt i din hverdag og giver dig inspiration og viden til at forbedre din kulturinstitution. Læs om uddannelsen her: http://www.via.dk/efter-og-videreuddannelse/udbud/uddannelser/diplomuddannelse-i-kulturledelse

For at blive optaget på Diplomuddannelsen i kulturledelse skal du minimum have gennemført en en relevant kort videregående uddannelse eller en videregående voksenuddannelse.Herudover skal du have minimum to års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse og have en ledende funktion i dit daglige arbejde.

Opfylder du ikke adgangskravene, er det muligt at blive optaget på baggrund af en vurdering af realkompetencer. Læs om realkompetencevurdering her.

Uddannelsen gennemføres som et sammenhængende forløb, hvor du tilmelder dig ét modul ad gangen.
Under hvert modul finder du en beskrivelse, en tilmeldingsfrist, pris samt tid og sted. Det eneste du skal gøre, er at klikke på modulet og benytte den online tilmelding. OBS! Er du ny studerende skal du ved tilmelding vedhæfte dokumentation for adgangsgivende uddannelse og erhvervserfaring. Det kan fx være:

  • Uddannelse: Uddannelsesbevis eller uddannelsesudskrift
  • Erhvervserfaring: Seneste lønseddel med anciennitet eller officiel bekræftelse fra virksomheden.
Kontakt os!

Du kan sende en besked til os!

Start typing and press Enter to search