STRATEGISK KOMMUNIKATION PÅ SOCIALE MEDIER

Home / ARKIV: UDDANNELSE & PROFESSIONEL TRÆNING / STRATEGISK KOMMUNIKATION PÅ SOCIALE MEDIER

STRATEGISK KOMMUNIKATION PÅ SOCIALE MEDIER

De fleste virksomheder er efterhånden synlige på de sociale medier – er I? Og har I en egentlig strategi, som skaber mening for kunder og brugere?

Læs mere her

Formålet med kurset er at give dig som deltager en grundig indføring i content marketing redskaber, som du kan bruge til at agere på de sociale medier, skabe meningsfuldt indhold, og skabe PULL effekt i forhold til brugere og kunder.

Program
På kurset arbejdes der med de forskellige platforme for kommunikation på de sociale medier: Hvad kan du bruge, og hvad skal du overveje at bruge? Hvordan er sammenhængen til hele virksomhedens kommunikationsstrategi, og hvordan skaber du sammenhæng, så brugerne bliver villige til at involvere sig og blive ambassadører for virksomheden?

Målgruppe
Ledere, medarbejdere og iværksættere, som gerne vil klædes på til at give virksomhedens mediestrategi et eftersyn og således blive bedre i stand til at anvende mulighederne på de sociale medier

Pris
Kurset er etableret i samarbejde med Aarhus 2017 Academy, og koster 5700,- per person ekskl. moms, men inklusiv forplejning og materialer.

Tilmelding
Tilmelding til dette kursus skal ske senest den 14. oktober 2016og der er et maksimalt deltagerantal på 20 personer.

Tilmelding sker via dette link

 

 

Kontakt os!

Du kan sende en besked til os!

Start typing and press Enter to search